kocberi

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی

۹ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

ویزای تحصیلی آمریکا، آسان یا سخت؟

ویزای تحصیلی آمریکا یکی از سخت ترین پروسه ها از نظر بسیاری است. برای تحصیل در آمریکا در هر مقطعی از مدرسه تا دکتری شما نیاز به گرفتن ویزای F1 دارید. البته اگر رشته تحصیلی شما جز رشته های فنی و حرفه ایست باید ویزای M1 بگیرید. به طور کلی هزینه ویزای تحصیلی آمریکا 160 دلار است. اما اگر لازم باشد که درمواردی هزینه هایی مانند بیمه را پرداخت کنید هزینه شما حداکثر 500 دلار می شود.

ویزای همراه، هم نام با ویزای متقاضی

 

ویزای تحصیلی آمریکا که برای متقاضی صادر می شود برای همراهان نیز صادر می شود. همچنین ویزای همراه چه فرزند چه همسر شامل ویزای F2 و M2 می شود. شما می توانید همسر و فرزند خود را همزمان با خود به آمریکا ببرید اما توجه داشته باشید که همسر شما اجازه کار در آمریکا را ندارد و هزینه فرزند شما برای تحصیلش در مدرسه رایگان نمی باشد. دقت داشته باشید که برخی کشورها ویزای همراه را همزمان با ویزای متقاضی صادر نمی کنند. 

در قدم اول شما باید تناسب سنی با مقطع خود را رعایت کنید. یعنی برای کارشناسی حداکثر 21 سال، برای کارشناسی ارشد حداکثر 25 سال و برای دکتری 30 سال به بالا سن داشته باشید.

 

در قدم بعدی شما باید مدارک مربوط به تمکن مالی خود را به درستی ارائه کنید. در نهایت هر قدر دانشگاهی که شما را پذیرش کرده است بهتر باشد شانس شما برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا افزایش می یابد. البته اگر شما بتوانید از دانشگاه های آمریکا اسکالرشیپ هم بگیرید به ویزا گرفتن خود کمک کرده اید. در واقع داشتن اسکالرشیپ از طرف دانشگاه های آمریکا نشان دهنده ارزشمند بودن شماست و اینکه شایستگی بالایی برای تحصیل در آمریکا دارید.

 

تمکن مالی برای ویزای تحصیلی آمریکا چقدر است؟

تمکن مالی برای ویزای تحصیلی آمریکا شامل سه قسمت است. درآمد، نقدینگی و سند ملک.
1- نقدینگی
نقدینگی به این معنی است که به اندازه هزینه سال اول تحصیل شما در دانشگاه های آمریکا و هزینه زندگی در سال اول حضورتان در آمریکا از 4 ماه قبل از نوبت ویزا در حساب شما باشد. در این شرایط از حساب شما تمکن گرفته می شود و بعد از آن هزینه تحصیل در آمریکا برای یک سال به دانشگاه مربوطه پرداخت می شود و رسید آن دریافت می شود. بنابراین شما هنگام مراجعه به سفارت آمریکا باید مدارک ذکر شده تا به اینجا را با خود داشته باشید. البته هزینه دانشگاه کاملا وابسته به رتبه علمی دانشگاه است و رقم خاصی نمی توان به آن اختصاص داد.
2- سند ملک
قسمت دوم تمکن، شامل سند ملک است که باید سند 2 ملک به نام دانشجو یا والدین او باشد. این نوع تمکن به این خاطر است که سفارت آمریکا مطمئن باشد که شما دلایل لازم و کافی را برای بازگشت به کشورتان بعد از اتمام تحصیل در آمریکا دارید.
3- درآمد
قسمت سوم تمکن، شامل درآمد است که می تواند مربوط به دانشجو یا والدین او باشد. این مدرک را شما می توانید با داشتن بیمه از محل کارتان به راحتی ثابت کنید و اگر بیمه ندارید نیز جای نگرانی نیست چرا که با گردش مالی حدود 20 میلیون در ماه می توانید این کار را انجام دهید.

برنامه ای برای گرفتن اقامت آمریکا دارید؟

 

یکی از راه های ساده برای اقامت آمریکا تبدیل ویزای تحصیلی آمریکا به ویزای کاری است. شما بعد از اتمام تحصیلتان در آمریکا 60 روز می توانید در آمریکا بمانید و البته این رقم را می توانید تا 90 روز هم تمدید کنید. در این مدت شما باید به دنبال کار بگردید. در این صورت ویزای تحصیلی آمریکا به ویزای H1B تغییر می کند. مدت زمان قراردادی که کارفرمای شما با شما میبندد بستگی به خود ایشان دارد. در کل حداکثر 2 بار قرارداد 3 ساله کاری کافی است تا شما بتوانید ویزای EB1 بگیرید. یک سال بعد از این نوع ویزا می توانید برای گرین کارت آمریکا درخواست دهید. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

محدودیت سنی برای تحصیل در کشورهای مختلف چقدر است؟

آیا ادامه تحصیل در خارج محدودیت سنی دارد؟

پاسخ رسمی این سوال منفی است. شما بعد از ۱۷ سالگی در هر سنی می‌توانید برای تحصیل در مقطع کارشناسی یا مقاطع بالاتر اقدام کنید. حتی آمار نشان می ‎دهد اکثر دانشجویان بین‌المللی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی ۳۰ تا ۵۰ ساله هستند. با این وجود، بالا رفتن سن و زیاد شدن فاصلهٔ بین مدارک تحصیلی، شانس شما برای دریافت ویزای تحصیلی را کاهش می‌دهد. به طور کلی، اهمیت سن در مقاطع پایین‌تر بیشتر است. به همین خاطر، سن برای متقاضیان دوره‌های دکتری و پست داک عامل مهمی محسوب نمی‌شود.

شرایط سنی تحصیل در کانادا

در قوانین هیچ محدودیت سنی برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا وجود ندارد (جز حداقل سن ۱۸ سال)، اما عملکرد ماموران و کارشناسان سفارت و ادارهٔ مهاجرت نشان می‌دهد سن یکی از عوامل تأثیرگذار در موافقت با درخواست ویزای تحصیلی محسوب می‌شود.

به طور کلی، دانشجویان خارجی که بین ۱۸ تا ۳۵ سال سن دارند، شانس بیشتری دریافت ویزای تحصیلی دارند. البته اگر در سن ۳۵ سالگی برای مقطع کارشناسی اپلای کنید نیز اندک شانسی خواهید داشت. به همین خاطر اگر کانادا را برای تحصیل در خارج انتخاب کرده‌اید، بهتر است در اسرع وقت و با کمترین وقفهٔ تحصیلی اقدام کنید.

شرایط سنی تحصیل در اروپا

قوانین کلی ادامهٔ تحصیل در کشورهای اروپایی را اتحادیهٔ اروپا مشخص می‌کند. این قوانین می‌گوید هیچ محدودیت سنی برای اپلای کردن در دانشگاه‌های اروپا و دریافت ویزای تحصیلی اروپا وجود ندارد، جز اینکه باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشید. با این حال هر کشور قوانین خاص خودش را دارد که این قوانین معمولاً برای دانشجویان خارجی سختگیرانه تر اجرا می‌شود.

آمار دانشجویان بین‌المللی نشان می‌دهد میانگین حداکثر سن پذیرش دانشجوی خارجی در مقطع کارشناسی ۲۷ سال و در مقطع کارشناسی ارشد ۳۱ سال است. برای پذیرش در مقطع دکتری نیز معمولا حداکثر تا سن ۴۰ سالگی فرصت دارید. البته این ارقام فقط میانگین بوده و از کشوری به کشور دیگر متفاوت می باشند.

شرایط سنی تحصیل در آمریکا

ادامهٔ تحصیل در آمریکا در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری محدویت سنی خاصی ندارد. همین که مقطع دبیرستان را تمام کرده باشید و حداقل ۱۷ ساله باشید، امکان شروع تحصیل در این کشور به شما داده می شود.

یکی از مهم ترین مزایای سیستم آموزش عالی آمریکا این است که درباره سن دانشجویان سخت‌گیری نمی‌کند. شما با هر سنی، به شرط داشتن مدرک تحصیلی پیش نیاز مقطع مورد نظرتان، می‌توانید برای تحصیل در این کشور اقدام کنید. با این وجود، دانشگاه‌های مختلف قوانین خاص خودشان را در این زمینه دارند.

حداقل و حداکثر سن برای پذیرش در مقطع کارشناسی در آمریکا به ترتیب ۱۷ و ۲۳ سال است. البته حداکثر سن ۲۳ سال برای رشته‌ها و دوره‌های تحصیلی مختلف متفاوت خواهد بود و گاهی اوقات تا ۲۵ سال نیز افزایش می‎ یابد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

از موسسه اعزام دانشجو کمک بگیریم؟

سراغ معتبرها بروید

 

اگر برای پیدا کردن «لیست موسسات اعزام دانشجو» به گوگل مراجعه کنید، یکی از اولین نتایج سایت سازمان امور دانشجویان است. تمامی موسسات اعزام دانشجو مجاز تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویی فعالیت می کنند. بنابراین، مطمئن‌ ترین راه برای شناسایی موسسات اعزام دانشجو مجاز و غیر مجاز مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان است. در همین صفحه، با دو گزینه موسسات مجاز اعزام دانشجو و موسسات فاقد اعتبار یا مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو روبرو می شوید.

 

از مزیت های مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان، به روز بودن آن نسبت به سایر لیست های موجود و مشابه در نتایج موتورهای جستجوست. این لیست ها به طور معمول در شهریور ماه هر سال به روز رسانی می شوند. پس به راحتی می توانید موسسه اعزام دانشجوی مناسب را بیابید.

اعتبار مجوز را چک کنید

 

شاید مشاهده موسسه اعزام دانشجوی مورد نظر شما در لیست موسسات مجاز اعزام دانشجو خاطر شما را آسوده می کند. اما دقت به تاریخ اعتبار مجوز هر موسسه اعزام دانشجو امر مهمی است. به طور معمول، مدت اعتبار هر مجوز یک سال است. بنابراین، پیش از مراجعه به موسسات اعزام دانشجو مجاز حتماً به تاریخ اعتبار آن ها دقت کنید. پس از مراجعه هم می توانید از خود موسسه اعزام دانشجو بخواهید تا مجوز و تاریخ اعتبار آن را به شما نشان دهد.

 

موسساتی هستند که اعتبار مجوز آن ها به پایان رسیده است و آن را تمدید نکرده‌اند. این موسسات دیگر تحت نظارت وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان نبوده و ضمانتی برای همکاری با شما نخواهند داشت. موسساتی هستند که به دلایلی از جمله شکایت به سازمان امور دانشجویان مجوز آن ها باطل شده است. تا حل مشکل شکایت پیش آمده و تمدید مجوز، همکاری با چنین موسساتی تنها به ضرر دانشجویان تمام خواهد شد.

حوزه تخصصی فعالیت مؤسسه را بررسی کنید

 

برخلاف تصور عامه، یک موسسه مهاجرت تحصیلی نمی تواند با یک مجوز برای اعزام دانشجو به تمام کشورهای جهان اقدام کند. هر مجوز به یک موسسه مهاجرت تحصیلی امکان اعزام به دو کشور را میسر می نماید. این موضوع برای موسساتی که تجربه بالاتری در دو کشور به خصوص دارند یک مزیت بزرگ محسوب می شود. چرا که به قوانین و تبصره های اعزام دانشجو به آن کشورها تسلط بیشتری پیدا می کنند. 

قرارداد باید واضح باشد

 

قراردادهای موسسات مجاز اعزام دانشجو با ادبیات شفاف و روان نوشته می شوند و جای هیچ شبهه ای باقی نمی گذارند. هر موسسه در بستن قرارداد نهایت دقت را لحاظ می کند. در صورت وجود هرگونه تناقض بین قرارداد و خدمات ارائه شده توسط این موسسات می توانید با مراجعه به سازمان امور دانشجویان شکایات خود را پیگیری کنید. یکی دیگر از خطرات موسسات غیرمجاز و فاقد اعتبار اعزام دانشجو، قراردادهای مبهم و ناعادلانه است. در برخی موارد آن ها حتی حق شکایت و اعتراض را نیز از دانشجو گرفته اند. در نتیجه حتی مراجع قضایی هم نمی توانند حق و حقوق شما را به درستی پیگیری کنند.

هزینه ها مطالق تعرفه

 

یکی از مزیت های عقد قرارداد با موسسات مجاز اعزام دانشجو، برخورداری از تعرفه های وزارت علوم یا حتی پایین تر از آن است. موسسات غیرمجاز یا افراد متفرقه برای سوءاستفاده و نفع شخصی همواره تعرفه های بالاتر و غیرواقعی ارائه می دهند. 

 

در حالی که تعرفه های موسسات مجاز اعزام دانشجو از سوی وزارت علوم تعریف می گردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

شرایط اپلای

 

اپلای چیست؟ درخواست کردن به طور رسمی! اما در زمینه مهاجرت به فرایند مهاجرت تحصیلی یا کاری اپلای گفته می شود. از دیدگاه های مختلفی می توان به این مسئله پرداخت. رتبه های دانشگاه ها، تنوع رشته و دوره، شرایط کار، نرخ بیکاری، درآمدها و رفاه زندگی. با دانستن این شرایط قطعا از خودتان خواهید پرسید که چرا نباید اپلای کرد؟! شرایط اپلای چیست؟ چگونه اپلای کنیم؟

کدام ها را دارید؟

 

سوال اصلی این است که شرایط اپلای چیست؟ برای هر کاری عاقلانه است که اول مدارک لازم را تهیه کنید. این مدارک شامل ریز نمرات مقاطع قبلی، مدارک مقاطع قبلی، مدرک زبان، توصیه نامه از استادان مقطع قبلی، رزومه و انگیزه نامه است. این ها مدارک تحصیلی هستند. علاوه بر این ها مدارک هویتی شامل شناسنامه، کارت ملی و پاسپورت نیز لازم است. شرایط اعزام دانشجو به خارج از کشور جزئیات زیادی دارد که در این مقاله و مشاوره های رایگان به تمام آن ها می پردازیم.

 

در مورد مدارک مالی، شما باید هزینه یک سال زندگی و شهریه دانشگاه را به مدت یک ماه در حساب خود داشته باشید. در واقع باید از آن برای تهیه مدرک تمکن مالی استفاده کنید. این مدرک برای سفارت بسیار حیاتی است. البته هزینه شهریه در 2 تا 3 مرحله از شما اخذ می گردد. علاوه بر این ها فیش های حقوقی و گردش حساب هایتان هم لازم است. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که مدارک مالی جز آن دسته از مدارکی هستند که هر چه پر بارتر باشند احتمال اخذ ویزای شما را بالاتر می برند. این مدارک می توانند سند ملک یا زمین و سهام باشند. هر چقدر در تهیه این مدارک و جزئیات آن ضعف بیشتری داشته باشید نیاز به فرد با تجربه تر و متخصص تری برای اپلای دارید. مشاوره مهاجرت تحصیلی قطعا در این زمینه به شما کمک شایانی می کند.

 

چگونه اپلای کنیم؟

 

افرادی هستند که به صورت خودکار شروع به اپلای می کنند. ترجمه مدارک، شرکت در آزمون زبان، پیدا کردن چند دوره با سرچ در گوگل، آپلود مدارک و بووووووم!

 

این انفجار دلایل زیادی دارد که شاید به نظر شما نیاید. اگر پروسه اپلای کردن به همین راحتی بود که آمار ریجکتی اینقدر بالا نبود! شما با برداشتن قدم اشتباه به راحتی هزینه و مهم تر از همه زمان خود را نابود می کنید. کافی است از یک مشاوره تحصیلی خارج از کشور کمک بگیرید.

 

تمام مراحل مهم هستند. از نوشتن رزومه و انگیزه نامه تا داشتن معدل خوب. همچنین فارغ التحصیلی از دانشگاه معتبر، داشتن مقاله، داشتن سابقه کار، مدارک مالی غیر مبهم، مدرک زبان با نمره مناسب و بسیاری موارد دیگر. اگر در هر کدام از این موارد ضعفی دارید هیچ جای نگرانی نیست. شما با سپردن کارهای اپلایتان به فرد یا موسسه اعزام دانشجوی معتبر و با تجربه به راحتی می توانید این ضعف ها را بپوشانید. شما هم می توانید موفق به مهاجرت تحصیلی شوید. دقت داشته باشید برای انتخاب موسسه مهاجرت تحصیلی مناسب نیز مواردی وجود دارند که حتما باید به آن ها توجه شود. با رعایت این نکات می توانید بهترین موسسات اعزام دانشجو را پیدا کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

مهاجرت تحصیلی کن تا دیر نشده!

مهاجرت تحصیلی، عبارتی که این روزها زیاد شنیده می شود. شاید اولین ایده ای که به ذهن فردی که به تحصیل در خارج از کشور فکر می کند برسد دانشگاه های خارجی است. کسی نیست که نداند دانشگاه های خارج از کشور رتبه های علمی بالاتری دارند. در مورد امکانات علمی و تحقیقاتی از آزمایشگاه ها گرفته تا کتابخانه ها و خوابگاه ها قابل مقایسه با داخلی ها نیستند. اگر پای صحبت دانشجویان ایرانی خارج درس خوانده بنشینید که رشته عملی داشته اند متعجب می شوید. خواهید شنید که امکاناتی که برای تحقیقات دانشجویان در دانشگاه های خارجی در نظر گرفته می شود را هرگز در دانشگاه های داخل ندیده اند. همین موضوع به نظر ساده باعث شده آمار افراد متقاضی تحصیل در خارج به شدت بالا برود.

 

از طرفی به دلیل رتبه های جهانی بسیار عالی که این دانشگاه ها دارند مدرک تحصیلی بسیار معتبرتری می دهند. این موضوع را هنگام کار پیدا کردن متوجه می شوید. قطعا وقتی مدرک شما از یک دانشگاه خارجی باشد کارفرماهای بیشتری به شما بله می گویند و شانس شما برای یافتن شغل مورد علاقه تان بسیار بالا می رود. ممکن است شما بخواهید در یک شرکت خارجی و به نام کار کنید. یا حتی بخواهید شانستان را برای کار کردن در کشورهای دیگر نیز بالا ببرید برای این کار مدرک یک دانشگاه خارجی بسیار کارساز است.

چرا در خارج شرایط کار و درآمد بهتر است؟

 

شرایط کار و درآمد در خارج از کشور بسیار متفاوت با داخل است. دنبال دلیل عجیب برای این مسئله نباید گشت. دلیل آن این است که در کشورهای خارجی صنایع و تکنولوژی های بسیار گسترده ای وجود دارند. کارخانه های تولیدی در خارج از کشور کالاهایی تولید می کنند که داخل کشور فقط وارد کننده آن هاست. در واقع این ها صنایعی هستند که در حال حاضر در داخل، تکنولوژی آن ها وجود ندارد.

 

همچنین در خارج از کشور بحث بازار جهانی مطرح است. در نتیجه صنعت در خارج بسیار رقابتی است. هر صاحب صنعتی برای بردن رقابت به نفع خود از افراد تحصیل کرده بهره می برد و تجارت خود را گسترش می دهد. این یعنی کار بیشتر و نرخ بیکاری کمتر. همچنین در خارج شایسته سالاری بسیار بارز است. شما به دلیل خدمتی که به شرکت می کنید و برای پیشرفت آن تلاش می کنید یا باعث بهره وری بیشتر شرکت می شوید مورد تقدیر و امتیاز قرار می گیرید. این یعنی ارتقا شغلی و درآمد بالاتر.

 

در حوزه استارت آپ هم شرایط کاملا بهتری در خارج حاکم است. این خود دلیل مهاجرت تحصیلی بسیاری است. بستر بسیار آماده ای در خارج برای کسب و کارهای شخصی وجود دارد. در آنجا از استارت آپ ها حمایت زیادی می شود. این برای کسانی که میخواهند بیزنس خود را داشته باشند بسیار باارزش است.

رفاه زندگی را مقایسه کنید

 

در نهایت مبحث رفاه زندگی مطرح است. همه به دنبال زندگی در کشوری هستند که نرخ تورم پایین باشد. گرانی نباشد. حقوق اجتماعی و شهروندی رعایت شود. آزادی فردی معنی داشته باشد. میزان جرم و جنایت پایین باشد. امکانات درمانی در دسترس همگان باشد. آینده فرزندان تامین باشد. ثبات اقتصادی وجود داشته باشد و امکان پیشرفت فراهم باشد.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل

بسیاری از دانشگاه های اروپا از رنکینگ علمی خوبی برخوردار هستند. از این رو مقصد محبوبی برای دانشجویان و دوستداران علم و تحصیل به شمار می روند. هر سال از سراسر جهان دانشجویان زیادی متقاضی ورود و پذیرش تحصیلی در دانشگاه های اروپا هستند. در اروپا، کشور انگلستان برترین مقصد علمی برای دانشجویان شناخته می شود. پس از ایالات متحدۀ آمریکا، انگلستان دومین کشوری است که دانشگاه های مشهور آن همچون آکسفورد و کمبریج زبانزد محافل علمی جهان است. این کشور با رویکرد خاص خود یک سیستم کم نظیر آموزشی ایجاد کرده که از مدرسه تا دانشگاه برتری خاصی نسبت به بسیاری از کشورها دارد. در انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی می توان شروع مهاجرت به اروپا را با درس خواندن در مدارس بین المللی آغاز کرد. هر چند برای خارجیان شروع تحصیلات از مقطع دانشگاهی کار راحت تری است. با ویزای تحصیلی می توان بسته به کشور و مقطع تحصیلی تا دست کم سه سال در اروپا ماند. اما نمی توان با این روش اقامت دائم کشورهای اروپایی را اخذ نمود. البته ماندن و تحصیل در یک کشور برای چند سال این مزیت را دارد که می توان با زبان آن سرزمین مأنوس شد و با این توانایی در یک شغل مهارت کسب کرد. پس از اتمام تحصیلات اگر مایل به اخذ اقامت دائم بودید، در کشور مقصد برای خودتان شغلی دست و پا کنید و پس از مدتی با ویزای کاری به راحتی اقامت دائم کشور محبوب خود را کسب نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

اولین قدم برای مهاجرت تحصیلی

   بطور کلی می توان گفت که در مهاجرت تحصیلی هدف مهم ترین معیار است ، پس اولین قدم برای مهاجرت انتخاب هدف درست است. اگر شما تصویر درستی از هدف خود نداشته باشید پس شما قطعا در ادامه مسیر دچار اشتباه می شوید. اولین چیزی که با آن روبرو می شوید این است که آیا هدف شما از مهاجرت تحصیلی چیست؟  آیا قصد شما صرفا ادامه تحصیل است یا گرفتن اقامت ؟!

اگر شما در تصمیم خود راسخ هستید، دومین قدم برنامه ریزی است. از آن جایی که مهاجرت یک قدم بزرگ در زندگی هر کسی می تواند باشد، اگر بدون برنامه ریزی درست و اصولی اقدام کنید، قطعا متحمل سختی های زیادی در طول مسیر می شوید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

سوال های رایج در مورد اعزام دانشجو به خارج از کشور

سوال های رایج

با وجود اطلاعاتی که در مورد اعزام دانشجو به خارج از کشور دادیم. ممکن است سوال هایی برای شما پیش آید که در زیر به تعدادی از رایج ترین آن ها پاسخ می دهیم.

هزینۀ تحصیل در کشورهای اروپایی چقدر است؟

معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ هزار یورو است.

مهمترین مدارک برای اعزام دانشجو به خارج از کشور چه چیزهایی است؟

معدل بالا، ارسال ریز نمرات، sop، معرفی نامه و داشتن مدرک زبان

آیا دانشگاه ها بورسیه می دهند؟

بله بیشتر دانشگاه ها برای دانشجویان بین المللی بورسیه هایی را در نظر گرفته اند.

آیا می توان بعد از تحصیل در کشور مورد نظر ماند؟

بله. فقط باید برای مجوز کار اقدام کنید تا بتوانید در این کشور بمانید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden

مشاوره مهاجرت تحصیلی

مانی که می خواهید به کشورهای دیگر برای ادامۀ تحصیل مهاجرت کنید، ممکن است از یک مشاوره مهاجرت تحصیلی کمک بگیرید تا اطلاعاتی کسب کنید.

معمولا تمایل دارید در مورد مواردی مانند شهریه، ویزا، دانشگاه های برتر تحصیلی، اقامت پس از تحصیل، هزینه های زندگی، رشته های پر طرفدار هر کشور، مدرک زبان و نحوۀ اپلای متوجه شوید.

اگر بخواهید به کشورهای دیگر برای ادامۀ تحصیل مهاجرت کنید باید از مشاوره مهاجرت تحصیلی کمک بگیرید. این مشاوران در مورد بورسیه، نحوه اپلای، مدارک، شرایط، شهریه و بهترین دانشگاه های جهان به شما کمک خواهند کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
kaden